Go Back   The Ford Barn > To The Editors > Questions & Suggestions

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2018, 12:42 AM   #1
Jim44
Junior Member
 
Jim44's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Wisconsin
Posts: 17
Default Lost posting

I posted a question regarding help in identifying my 36 truck on the early Ford v8 forum in the last couple days and now can't find it. Can you suggest how I can get back to it?
Jim44 is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2018, 01:05 AM   #2
Charlie Stephens
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Southern California
Posts: 6,574
Default Re: Lost posting

Any chance you are thinking of the one you posted on the Early Ford V8 Club site?

https://www.earlyfordv8.org/forum/vi...17&Topic=11566

Charlie Stephens
Charlie Stephens is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Old 01-20-2018, 08:45 PM   #3
Jim44
Junior Member
 
Jim44's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Wisconsin
Posts: 17
Default Re: Lost posting

I don't think so, but CRS may have set in. I will try again.
Jim44 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2018, 11:52 PM   #4
redmodelt
Senior Member
 
redmodelt's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Portland OR
Posts: 5,365
Default Re: Lost posting

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Jim44 you only show 2 post. You may have typed everything up but for got to click post reply and clicked the return. I suggest trying again.
__________________
I know the voices aren't real but damn they have some good ideas!
redmodelt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 01:59 AM.