Go Back   The Ford Barn > General Discussion > Early V8 (1932-53)

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2021, 10:20 PM   #1
tubman
Senior Member
 
tubman's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Minnesota, Florida Keys
Posts: 7,994
Default For forum member "Pdstark"

Phillip,

For some reason, I couldn't send a picture in a PM, so I'll post it here. I got this picture from another person I sold a condenser to who mounted it on a '52 Mercury. He says it look good and works good. You will notice that the yellow wire from the condenser goes to the appropriate terminal on the coil rather than the distributor. This works fine, as they are electrically the same. I believe that he used an additional small bracket to make this work.
Attached Images
File Type: jpg 8BAMount1.jpg (21.8 KB, 113 views)
tubman is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2021, 11:39 PM   #2
Pdstark
Member
 
Pdstark's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: CA & MN
Posts: 50
Default Re: For forum member "Pdstark"

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Thanks Denny! I appreciate this example. Looks like it will work fine. It was great to meet you and spend time talking cars.
__________________
“Wherever you go - there you are”

Last edited by Pdstark; 08-01-2021 at 08:03 AM.
Pdstark is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.