Go Back   The Ford Barn > General Discussion > Early V8 (1932-53)

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2020, 12:05 AM   #21
Karl
Senior Member
 
Karl's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Manawatu, New Zealand
Posts: 1,208
Default Re: dumb questions

Yes I think so -I've kept quiet as I've posted before that it was fixed and it wasn't. (and you look real dumb when that happens)

However has been running fine for the past 10 days so I think it is fixed .
In the end he found that the Left hand points has closed up There was a loose connection in number one spark plug wire, there was a leak in the fuel bowel gasket and the condenser was suspect -I suspect the condenser was the major problem but since I had replaced it with 2 new units I thought I had that covered. I had tested them before installing them cold but not hot- Just glad its over !
__________________
Such a fine sight to see-Its a Girl, My Lord, in a Flatbed Ford slowin' down to take a look at me.
Karl is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2020, 12:27 PM   #22
Brendan
Senior Member
 
Brendan's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: At my kitchen table in Santa Rosa, Ca
Posts: 2,770
Default Re: dumb questions

i have pulled up to the gas pump in my 36 pickup, i have straight pipes on it, people asked me if it came with a V-8 from the factory? i say yes, Ford came out with a V-8 in 1932! they are very surprised
__________________
If it would have been a snake it would have bit ya!

i can't spell my way out of a paper bag!
Brendan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 09:17 PM.